A leghabosabb torta receptjét keresem kisfiam születésnapjára? 1 éves lesz.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 11:33
1/5 anonim válasza:
Ezt nagyon finom, és nagyon-nagyon habos!:
Csillagok helyett más formákat is (maci, autó stb.) is csinálhatsz a gesztenyemasszából.
2/5 anonim válasza:
Az is jó, amit az első linkelt, nagyon ínycsiklandozó!
Nekem rögtön az oroszkrém jutott eszembe, persze nem a bolti, hanem saját kézzel készített, annak nagyon könnyű a habja, tehetsz bele gyümölcsdarabokat is. :) boldog szülinapot a kisfiadnak!
3/5 anonim válasza:
Lányomnak oroszkrém volt,szét is túrta rendesen!:-))
Keresztelőjére én készítettem egy rigójancsi tortát(alsó lap,felső lap kakaós piskóta-jellegű tészta;közötte kakaós és sima tejszínhab;teteje csoki).Ezt is sikerült darabokra cincálni!:-)
Boldog szülinapot a kisfiadnak!
4/5 anonim válasza:
Ez is nagyon-nagyon finom, és használj hozzá macikávét, így a kisfiad is nyugodtan megeheti.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy keresed-e, de szerintem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!