Torta receptekre lenne szükségem, lányom 1 éves születésnapjára?
Na ez engem is érdekelne :)
Mikor lesz a szülinapja? Az én kislányomnak május 19-én :D
amit én csináltam abban natúr joghurt, kevés méz, zselatin, gyümölcs és babakeksz volt.
feltettem melegedni a jokit, bele a kis mézet, kis cukrot, a zselatint megcsináltam. összeöntöttem őket, összekevertem, joghurt torta formába tettem, beleraktam a gyümölcsöket, megtűzteltem babkeksszel, rá a tető és mehet a hűtőbe.
Krémet tudsz csinálni hullala nevű növényi tejszínből, ez nagyon finom, és ízesítheted csokisra, vaníliásra, vagy gyümölcsösre is. A lányomnak piskótát simát csináltam, mert nem eszik sokat, csak a krémből, így az mindegy volt.
Én csoki és vaníliakrémet tettem bele, a hullalába natűr ét kakaóport tettem, amikor már kezdett keményedni a hab, és úgy vertem fel tovább, a vaníliásba csak pár csepp aromát tettem. A növényi tejszínek nagyon édesek, ha ilyet fogsz használni ne cukrozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!