Milyen játékai vannak 11hónapos kislányotoknak? És a születésnapjára mit vesztek?
A kedvenceit írom le: bármit amit nyomkodni lehet, amin gombok vannak, vagy zenél, vagy lapozgatni lehet. Szóval bármi, ami mozgatható, nyomkodható.
Jelenleg most ezeknek van slágere, bár mindenekelőtt a nyomtatónk és annak gombjai a legmenőbbek nála. :)
Most vasárnap lesz egy éves, és vettünk neki pár építőkockát, mert kezdi szeretni, ha összerakhat dolgokat.
Kapni fog egy nagy plüss mackót, mert ha meglátja a nagy plüssöket, elkezdi ölelgetni őket, de itthon még csak kicsi plüssök vannak neki.
S valami nyomkodós, képességfejlesztő, zenélős játékot szeretnénk neki beszerezni a héten.
Régió játékbolt oldaláról már rendeltem.
De ez is jó, amiről belinkeltem a fisher price-okat.
De nálunk a közeli játékboltban sem drágák a játékok (vagyis nem drágábbak mint máshol).
Ha mostanában jársz Tescoban, pl a Fisher price zenélő csiga most 50%kal olcsóbb!
2.vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!