Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az olajban pácolt szűzérmék...

Az olajban pácolt szűzérmék meddig tarthatóak el a hűtőben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3-4 nap . mindenhol lepje el az olaj..
2013. aug. 29. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is 3-4 nap.
2013. aug. 29. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az olaj teljesen ellepi a hús nem tud megromlani, akár 7-10 napig is lehet így húsokat érlelni (szoktak is).


Arra viszont nagyon figyelj, hogy ne csak a tetején, de a szeletek között és a doboz alján se legyen egyetlen apró megrekedt légbuborék sem, és hús se érjen közvetlenül húshoz, csak miután pótoltad az olajat a legújabb szeleten.


Üvegtálban érleld, amit aztán körbefolpackozol. A fém ízét átveszi és hosszú távon a műanyag doboz se jó ötlet.

2013. aug. 29. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Tárolni tárolható, ahogy már írták 3-4 napig is, ami az eltarthatóságát illeti.

Én azonban a magam részéről egy szűzpecsnyét max 1 napig pácolnék,mert olyan gyenge hús, hogy szerintem felesleges a hosszú pácolási idő. friss állapotban is nagyon rövid idő alatt készre süthető bármilyen fűszerezéssel.

Persze ez csak a maszek véleményem.

2013. aug. 29. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem a hús puhítása miatt pácoltam, hanem azért, mert kénytelen voltam néhány napig tárolni(túl sokat vettem ki a fagyasztóból).

2013. aug. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!