Disznózsírban lehet húst pácolni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 12:18
1/2 Dnyepropetrovszk válasza:
Inkább olajokban szoktak, mivel ha a zsírt lehűtöd, az szilárd halmazállapotú lesz, így pedig nem tudja úgy átjárni a húst.
2/2 anonim válasza:
Lehet, de minek? Semmiféle íze nem lesz tőle, és nem is puhul meg. A pácolás lényege, hogy fűszerekben és valamilyen savas közegben tartod a nyers húst, hogy egyrészt puhuljanak a rostok, másrészt legyen finom íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!