Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell csirkét pácolni?

Hogyan kell csirkét pácolni?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Sokat mondod neki, hogy pac-pac :)
2015. aug. 9. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
A pácot ráhelyezed a csirkére.
2015. aug. 9. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
fűszerek, ízesítők, olaj,
2015. aug. 11. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:
kb fogsz egy tálat, étolaj + fűszerek és bele teszed a csirkét.
2015. aug. 13. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 cirmos cirmi válasza:
Fokhagymás tejjel, ha rántod. Fűszeres olajjal, vagy joghurttal, ha grillezed. A szójaszósz is jó, felturbózva mézzel, esetleg kechuppal, vagy mindkettővel.
2015. aug. 15. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
megpucolod, megmosod, fűszeres olajjal bedörzsölöd
2015. szept. 6. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!