Meddig érdemes pácolni egy csirkét?
Figyelt kérdés
Most pácolódik narancslében, vöröshagymában, narancsban és szójaszószban. Meddig érdemes benne hagyni? Sütve lesz.2014. jan. 15. 13:27
1/5 anonim válasza:
Én minimum 4-5 órát pácolnám. Éltalában előző este teszem a pácba. Leginkább fokhagymás joghurtos páccal készül nálunk a csirkehús
2/5 anonim válasza:
3-4 órát minimum
de akár 1-2 napra is hagyhatod a pácban. keleti pácolású ételek minnél több ideig pácolodnak annál finomabbak lesznek.
Ha valamilyen étel pácához szójaszószt használunk akkor minél tovább pácolodik a hús annál könnyebben sül és lesz omlos: A pontos kémiai folyamatot sajnos nem tudom .hogy miért és mit hoz a húson müködésbe a szójaszósz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor benne marad holnapig :) Még annyi kérdésem lenne, hogy mennyi ideig érdemes főzni/sütni? Még az a nagyon régi barna sütőnk van, ami kb. annyit tud, hogy be/ki van kapcsolva, szóval hőfokot ne is írjatok :D
2014. jan. 15. 13:51
4/5 anonim válasza:
A szójaszósz miatt először fólia alatt párold amig a hús nem lesz puha : azért így mert a szójaszósz a sütés hatására sütöben hamar megég és olyan lehet tőle a húsod mintha odaégeted volna. Ha puha a hús vedd le fóliát süsd pirosra.
A szójaszósz hajlamos az égésre a narancs pedig ragad . ezért tepsi aljára tegyél vagy sütőpapirt amit vékony olajoz ,le vagy egy fóliát:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jan. 15. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!