Hogy készíted a grill csirkét, és milyen körettel szoktátok enni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 12:54
1/5 anonim válasza:
KIvül-belül besózom, ráteszem a grilltartóra és megsütöm.
Köretnek lehet krumplipüré, krokett, krumplisaláta, tésztasaláta, egyéb saláták
2/5 anonim válasza:
Nagyon szeretjük a sóágyon sült csirkét, sültkrumplival, vagy rizibizivel és sok-sok friss salátával.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, de nálatok mi a titok? :-) Annyi receptet látok a neten, és mi is többfélét próbáltunk már. Mindig ugyanúgy készítitek?
2015. ápr. 27. 16:08
4/5 anonim válasza:
Nincs semmi titok :) ha nem sóágyon, akkor jól befűszerezve
simán megsütöm.Van egy forgatható grillező szerkentyűm (egy nyárs két tartóval) a nyársra ráhúzom a csirkét, beillesztem a tartóba, egy tepsibe állítom, amit kifóliázok, hogy arra csöpögjön a saját zsírja (a tepsire pedig ne égjen a zsír )időnként megforgatom. amikor szép piros, akkor kész. Fiatal csirkénél, ami nem nagyobb 1,20 kg-nál, kb egy óra.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekünk ilyen spéci eszközeink nincsenek, és csak combot szoktunk csinálni, de ritkán sikerül jól.
2015. ápr. 27. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!