Ti mennyire szoktátok megfőzni a pacalt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mennyire puhára? Hogy egy kicsit rágós legyen, vagy jó puha?2015. ápr. 15. 18:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem a rágós törülköző pörköltnél nincs jobb ;)
2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem... Nálunk tényleg rágósan szeretik, én meg puhán. :/ Úgyhogy egy részét tovább szoktam főzni.
2015. ápr. 15. 19:15
3/5 zolidobos válasza:
Én, ha itthon (nem "települve", a "zöldben") főzöm, szoktam kérni a kuktafazék segítségét. Egy órát főzöm benne kicsit fűszeres vízben a megtisztított, felcsíkozott pacalt. Ekkor általában már szinte ehetően puha. Forrón rárakom a közben elkészített alapra, fűszerezem, és a főzőlével pótolgatva a levét, készre főzöm. Igen én is teljesen puhán szeretem!
4/5 anonim válasza:
Semennyire, még soha nem készítettem. :/
5/5 anonim válasza:
húsevő vagyok, de a pacalt meg nem enném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!