Egy egész csirkét, ami darabokra van vágva (külön szedve testrészenként) és nincs rajta bőr, csak a szárnyán, hány fokon és meddig kell sütni és milyen sütési módon?
Igaza van az elsőnek. A bőrétől lesz jó ízű a csirke húsa. Attól még nem fogsz tőle hízni.
Esetleg pörköltet csinálj belőle, bár az is úgy jó, ha rajta van a bőre és zsírral készül.
Ha mindenképpen sütni akarod, kevés zsiradékot tegyél tepsibe (muszáj ) rendezd el a csirkedarabokat és önts alá egy kevés vizet. fóliázd le, és kb 180 fokos sütőben süsd kb 45 percig.Félidőben forgasd át, ha már teljesen puha, akkor fólia nélkül süsd pirosra.
Egyébiránt az előttem szólóknak igazuk van, a csirke a bőrével együtt jó megsütve. ha zavar a bőre , utána is eltávolíthatod, de sokkal puhább és ízletesebb csirkéd lenne.
Rantottcsirkenek meg elmegy es csirkepaprikasnak is tokeletes.
Ha viszont ragaszkodsz a sutoben suteshez, akkor tekerd be bakon szalonnaval es ezzel meg is oldottad a kiszaradas es izetlenseg problemakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!