Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy egész csirkét, ami darabok...

Egy egész csirkét, ami darabokra van vágva (külön szedve testrészenként) és nincs rajta bőr, csak a szárnyán, hány fokon és meddig kell sütni és milyen sütési módon?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 30. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőr nélkül én nem sütném, száraz és íztelen lesz, inkább csinálj valamilyen szaftos ételt belőle.
2015. ápr. 30. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek. A bőrétől lesz jó ízű a csirke húsa. Attól még nem fogsz tőle hízni.

Esetleg pörköltet csinálj belőle, bár az is úgy jó, ha rajta van a bőre és zsírral készül.

2015. ápr. 30. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen sütni akarod, kevés zsiradékot tegyél tepsibe (muszáj ) rendezd el a csirkedarabokat és önts alá egy kevés vizet. fóliázd le, és kb 180 fokos sütőben süsd kb 45 percig.Félidőben forgasd át, ha már teljesen puha, akkor fólia nélkül süsd pirosra.

Egyébiránt az előttem szólóknak igazuk van, a csirke a bőrével együtt jó megsütve. ha zavar a bőre , utána is eltávolíthatod, de sokkal puhább és ízletesebb csirkéd lenne.

2015. ápr. 30. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Rantottcsirkenek meg elmegy es csirkepaprikasnak is tokeletes.


Ha viszont ragaszkodsz a sutoben suteshez, akkor tekerd be bakon szalonnaval es ezzel meg is oldottad a kiszaradas es izetlenseg problemakat.

2015. máj. 2. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!