Mi történik, ha a nokedli tésztába egész tojás helyett csak a fehérjéjét tettem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 08:50
1/3 anonim válasza:
Jó lesz a nokedli. A fehérje tartja össze a tésztát. Legfeljebb a színe nem lesz sárgás.
2/3 anonim válasza:
Én többször csinálom, ha megmarad tojásfehérje, semmi baja sem lesz. Legfeljebb kis kurumát, curryit, pirospaprikát vagy piros aranyat tegyél a nyers tésztába, akkor a szine is jobb lesz. (természetesen nem mindet, hanem valamelyiket, ami a föételhez illik ízben)
3/3 anonim válasza:
Semmi, csak fakó lesz. Én is egy csipet kurkumát használok, akkor is, ha az egész tojás nagyon hóka színű.
A tartást tényleg a fehérje adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!