Főzős Laci kérdése:
Szükséges-e pácolni azokat a vadhúsokat, amik csak pörköltnek lesznek felhasználva? (pl. :vaddisznó pörkölt vörösborosan)
Figyelt kérdés
Egy szakszerű választ várnék,mert sok az ilyen olyan elképzelés evvel kapcsolatban.2014. nov. 17. 10:20
2/6 anonim válasza:
A pörköltnek való húst nem kell pácolni.A vörösbort a főzés végén adjuk a pörkölthöz. Legalábbis felénk ez járja.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Én is pont így tudtam,így megerősítést nyertem.
2014. nov. 17. 10:41
4/6 anonim válasza:
Nem kell pácolni, de én a vaddisznót lekapatom és utána a saját levében+borban főzöm az elejétől, nem csak a végén teszem hozzá.
Egy biztos, a pörkölthöz semmilyen húst nem pácolok előre be.
5/6 anonim válasza:
Jó sok időd lehet, ha az elején adod hozzá a bort. A sav összerántja a húst és az amúgy is kemény vaddisznó húst még tovább kell párolni.
6/6 anonim válasza:
Akkor adom hozzá, amikor a saját levét elfőtte, de sokáig főzöm igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!