A csirkehús (sűlt vagy főtt) másnapra miért lesz rosszízű?
Figyelt kérdés
Amikor frissen eszek pl. csirkecomb pörköltöt akkor egészen jó és finom, de másnapon miután kihűlt és újra lesz melegítve, borzasztóan rossz ízű (legalábbis nekem nem ízlik) miért van ez?2014. okt. 14. 19:14
1/5 anonim válasza:
Sokan vannak így, hogy nem szeretik a másnapi, felmelegített főtt/sült ételt.teljesen egyénfüggő szerintem, és nyilván minden frissen a legfinomabb, ez tény.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát... bár nem azért de persze már sok olyan kaját is ettem ami még másnaposan is jó, sőt még akár finomabb is akkor. csak egy kicsit furcsa hogy a hús miért lesz mindig ilyen büdös dögszagú és vérízű miután egyszer is lehűlt 10 fokra és ha újra melegítem, nem lesz olyan mint azelőtt.
2014. okt. 14. 20:19
3/5 anonim válasza:
Ezek a tápon etetett csirkék lesznek másnapra olyan undorító ízüek, én halízt érzek másnap, viszont ha veszel szép aranysárga, háztáji csirkét, az nem lesz másnapra sem büdös és rossz ízű, tapasztalatból mondom.
4/5 anonim válasza:
én se szeretem másnap az ízét nem is szívesen eszem meg ezért azt szoktam csinálni hogy előkészítem panír vagy pác és csak annyit készítek el amennyit biztos megeszek és a többit elteszem majd másnap megcsinálom a többit :)
5/5 anonim válasza:
Na igen, a töltöttkáposzta állítólag kilencszer melegítve a legfinomabb:)Odáig még nem jutottam el, mert idő előtt elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!