Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz jó szaftos a pörkölt?

Mitől lesz jó szaftos a pörkölt?

Figyelt kérdés
Nekem mindig "leveses"marad,pedig csak annyira öntöm fel,amennyire szükséges.
2014. szept. 6. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
En ugy csinalom, hogy jo sok voroshagymat egeszen aprora vagok, azon piritom at eloszor a hust - amibol erdemes olyat venni, ami nem csak szinhus, hanem zsirosabb resze is van, vagy ha azt nem sikerul, akkor szalonnat is piritok vele. Piritas utan sozom meg es akkor teszek hozza leturmixolt paradicsomaot es paprikat. Minimalis mennyisegu vizet teszek csak hozza. nekem mindig suru szafja lesz igy.
2014. szept. 6. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csatlakozom...több hagyma.Ha pl s.comb az alap érdemes a csont közeli húsrészből egy kicsit nagyon apróra vágni és közepes lángon főzni.

2014. szept. 6. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Fagyasztott hagymakockát szoktam alá rakni, előtte összezúzom az aprítóval, kis zsír, kevés paradicsompüré (vagy paradicsom), és jó sokáig főzni, persze vizet néha kell hozzá adni (fedő nélkül főzöm). Ha a hús már puha, elfőzöm a fölös vizet (ha szükséges). Ha nincs benne elég zöldség, sok az olaj, vagy egész végig fedő alatt főzöd, akkor lesz vizes.
2014. szept. 6. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
3-as vagyok: ha akarod te persze főzheted fedő alatt, csak a végén vedd le ha híg a leve.
2014. szept. 6. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
A sok-sok-sok-sok-sok hagymától.
2014. szept. 6. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
NEM kell sok hagyma, csak megfelelő, pörköltnek való, kissé zsíros hús és házi pirospaprika. Víz csak annyi kell alá, hogy éppen ellepje a húst.
2014. szept. 6. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Még annyi: hogy nem olajjal kell főzni, hanem zsírral.
2014. szept. 6. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Hagymától lesz sok a szaft, és nem szabad korán felönteni vízzel. Elég beletenni akkor, ha már benne van a hús, paprika, paradicsom, és akkor is csak annyit ami minimálisan szükséges, nem kell hogy ellepje. Szakács vagyok.
2014. szept. 6. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Ja és még annyi, hogy ha már úgy látod, hogy mégis híg lett, akkor egy nagy krumplit reszelj bele, és főzd legalább 30 percig. És láss csodát :)
2014. szept. 6. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok hagyma, friss paradicsom kocka, és egy kis (normál)paprikát is tehetsz bele. Éppen most főztem :)
2014. szept. 6. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!