Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha pörkölt? Melyik részét...

Marha pörkölt? Melyik részét vegyem marhának ha finom szaftos pörit szeretnék?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 15:00
 1/3 bibus26 ***** válasza:
100%
Lábszárat.
2013. júl. 19. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van! Marhalábszár a legfinomabb szerintem is!
2013. júl. 19. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is lábszár, de a marhanyak is finom puha hús.
2013. júl. 19. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!