Bajban vagyok a pörkölttel, jól megy a főzése mindig is finom lett, de ha bejön egy 300 fő, annak is mindig szakaszosan zsírjára pirítva kell főzni?
Figyelt kérdés
mert a végén meg nem lesz szaftja, hiába finomabb ha szakaszosan csinálom, ha meg a végén felöntöm vízzel olyan leveses víz íze lesz.2012. jún. 2. 13:11
1/3 A kérdező kommentje:
szóval nagy tételbe is ez zsírjára piritom dolog megy?
2012. jún. 2. 13:14
2/3 anonim válasza:
Nagy tételbe nagy edényben főzöl, így ott is meg tudod valósítani.
3/3 doboszoli válasza:
Ahogy az előttem szóló írta, megfelelő edényzet kell hozzá.
Esetleg több is, mert 50-60 kiló húsnak megfelelő edény a háztartások nagyon kis százalékában áll rendelkezésre.
Mi az a "szakaszosan zsírjára pirítva" főzés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!