Csirkeláb pörkölt finom?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 13:00
1/8 anonim válasza:
Miért ne lenne? Főleg annak, aki szereti szopogatni a csirkelábat.
2/8 anonim válasza:
Én szeretem a csirkepöltköltbe, sokszor veszek külön lábat is bele. de azért szeretem a húsosát is :)
csak lábból még nem főztem. a pörköltbe főzve viszont nagyon jó sűrű szaftot ad az a pár darab "pótláb "
3/8 doboszoli válasza:
A láb is, a nyak is fejedelmi étel.
De csak akkor, ha tudod, hogy ha akarnál, combból is főzhetnél pörköltet. Ha csak erre futja, nem olyan jóízű...
Próbáltuk anno.
Amúgy a hét végén a tóparton sertés farok pörköltet fogunk főzni az "éhezőknek", némi füllel tuningolva, a rend kedvéért.)
4/8 anonim válasza:
Én eddig csak húslevesbe találkoztam vele :)
5/8 anonim válasza:
pörköltöt nem szoktak belőle készíteni.
8/8 anonim válasza:
Én szoktam csinálni, nagyon finom. Jó sűrű zafttal. Másnapra kocsonyaszerű lesz, az hidegen, kenyérrel:))
Kicsit a körömpörkölthöz hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!