Vaddisznópörkölt bográcsban? Pácolás nélkül szükséges-e bele a mustár? Vagy jó anélkül-is?
Figyelt kérdés
??2013. júl. 18. 20:25
1/7 anonim válasza:
miért nem pácolod? Anélkül nem biztos hogy finom lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs időm pácolni :// holnap megkell csinálni de fiatal a vaddisznó abba kell mustár vagy nemkell ??
2013. júl. 18. 20:39
4/7 anonim válasza:
Én pác nélkül szoktam készíteni. Mustárt nem teszek bele.Foghagymát,majorannát és a többi pörkölthöz való anyagokat teszem bele. Van aki vörösborral készíti.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 18. 21:16
7/7 doboszoli válasza:
Szerintem a vadat a pörkölthöz nem szükséges pácolni, hiszen a(z esetleg órákig) tartó főzés során bőven van ideje elegyedni a fűszerekkel, nem úgy, mint a hirtelen sülteknek.
Mustárt inkább ne! Ha csibészesre szeretnéd, néhány szem borókabogyó, és szegfűbors kiváló eredményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!