Ha egy krémbe puding és porcukorral elkevert margarin szükséges, lehet habtejszínt használni a margarin helyett?
Figyelt kérdés
Családnak készítenék süteményt, találtam is egy nagyon ínycsiklandót, de az a probléma, hogy nem szeretik a margarinos krémet. Ha lehetne helyettesíteni habtejszínnel, milyen arányban? A receptben a két csomagból és 1 liter tejből főzött pudinghoz szükséges 20dkg porcukor és 25dkg margarin.2013. márc. 27. 16:08
2/6 anonim válasza:
Margarint az isten szerelméért se... Vajat használj, de habtejszínnel azt sem tudod helyettesíteni.
3/6 anonim válasza:
Ne tegyél bele margarint,csak főzd sűrűbbre.
Nem értek egyet az előzővel, hogy margarint ne, csak vajat. Nagyon megfelel a margarin és sokkal olcsóbb!
4/6 anonim válasza:
Lehet!
A habtejszínt vajjá vered és azt rakod bele :))
5/6 anonim válasza:
A tej eleve sok, mert ilyen típusú krémek csak akkor lesznek stabilak, ha kevesebb tejjel készítjük a pudingot.
2 csomag 6-7 deci tejjel megfőzve, kihűtve. a vaj nem kerülhető ki, mert akkor csak sima puding lesz, ami esetleg gyümölcstortába tökéletes.
Jó minőségű margarin is megfelel, pl a Ráma, ami tejes.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat :)
2013. márc. 29. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!