A csirkemellet mennyi ideig kell pácolni grillezés előtt? Milyen hőmérsékleten kell tartani ezalatt?
Figyelt kérdés
A húst a helyszínre érkezve tudnám pácolni, ez gondolom minimum 1-2 óra, viszont nem tudom, hogy kinti hőmérsékleten/szabad levegőn a húsnak szabad-e ennyit állnia, még ha pácban is. Csomagolt, előhűtött, vékony húsokról van szó, ha ez számít valamit. Tudnátok ajánlani valamit?2014. márc. 28. 00:35
1/3 anonim válasza:
Ha van hütötáska vagy fagyos patron,vagy jėg kockákat tenni körė,de 1-2 orát kibir.
2/3 anonim válasza:
Csirkemell eleve nagyon száraz. Még ha pácolod is, grillezve nagyon kiszárad. Inkább combot, vagy tarját grillezz.
3/3 SzarvasLászló válasza:
Csirkemellet nem érdemes pácolni.
Ízlésed szerinti olajos és fűszeres kissé sűrű (maximum enyhén méz sűrűségű) (pác)kenőlevet készíts, amivel grillezés közben kenegeted.
5 perc alatt készre grilleződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!