Milyen húst a legjobb grillezni és milyen pácot érdemes készíteni hozzá?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 09:05
1/4 anonim válasza:
Mi a párommal sertéstarját szoktunk általában,olajba elkeverem a grill port,bepácolom a husit.
De vettünk már a Lidlben is szószt,ami zacskóban van-mézes pikánsos-na ez is finom volt,bár nekem kicsit csípett :)
2/4 anonim válasza:
Sertéstarja a legjobb, szerintem is! Mi jól befűszerezzük, befokhagymázzuk, mustárral megkenjük, de vigyázni kell vele mert a mustár rajta megéghet és olajba tesszük. 1 napig vagy 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Aztán mehet a grillre! :)
3/4 doboszoli válasza:
Digo!
Te tudod legjobban, hogy ízlések, és pofonok...
Csirke, marha, sertés, szárazabb, szaftosabb, csípős, csemege, pikáns, natúr?
Kérlek szűkíts kört, ha tudok segítek.
4/4 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk rajta, tarját grilleztünk 3 féle pác volt. zöldfűszeres fokhagymás, mustáros és pikáns (csípős).
A zöldfűszeres sikerült a legjobbra, de a többi is finom lett.
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 29. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!