Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húst a legjobb grillezn...

Milyen húst a legjobb grillezni és milyen pácot érdemes készíteni hozzá?

Figyelt kérdés

2013. jún. 27. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a párommal sertéstarját szoktunk általában,olajba elkeverem a grill port,bepácolom a husit.

De vettünk már a Lidlben is szószt,ami zacskóban van-mézes pikánsos-na ez is finom volt,bár nekem kicsit csípett :)

2013. jún. 27. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Sertéstarja a legjobb, szerintem is! Mi jól befűszerezzük, befokhagymázzuk, mustárral megkenjük, de vigyázni kell vele mert a mustár rajta megéghet és olajba tesszük. 1 napig vagy 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Aztán mehet a grillre! :)
2013. jún. 27. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Digo!

Te tudod legjobban, hogy ízlések, és pofonok...

Csirke, marha, sertés, szárazabb, szaftosabb, csípős, csemege, pikáns, natúr?

Kérlek szűkíts kört, ha tudok segítek.

2013. jún. 27. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Már túl vagyunk rajta, tarját grilleztünk 3 féle pác volt. zöldfűszeres fokhagymás, mustáros és pikáns (csípős).


A zöldfűszeres sikerült a legjobbra, de a többi is finom lett.

Köszi a válaszokat!

2013. jún. 29. 16:14

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!