Mi a legjobb késélező mód? A házi, vagy "bolti"? Hogyan érdemes élezni?
Figyelt kérdés
Tartósság szempontjából2010. jún. 10. 16:11
2/5 anonim válasza:
A kés szempontjából szakemberhez vinném, késélezőhöz.
Ha otthon csinálod, az viszont ingyen van.
Bár hosszú távon lehet az első olcsóbb.
Tovább tart a késed.
3/5 anonim válasza:
Szerintem felesleges és elég drága mindig szakemberhez vinni a kést ha élezni kell. Azt tanácsolom, h szerezz be egy késélező acélt és azon meg lehet húzni jópár alkalommal, mielőtt köszörülni kellene. Ha van szakács vagy hentes ismerősöd kérd meg, h mutassa meg, hogy kell használni, mert azok értenek hozzá. (ha nincs szakács/hentes ismerősöd bárkit megkérhetsz aki ért hozzá)
4/5 anonim válasza:
tényleg cigányt ölj, éleződik is és egyben hasznos tevékenységet folytatsz:)
5/5 anonim válasza:
Házi. A fenőkővel (JÓ fenőkővel) bele tudsz tenni egy kettős élt (két helyen külön szögben áll a kés éle) ez azért jó, mert a felső vastagabb rész miatt erős, az alsó vékony miatt iszonyú éles, de nem gyengült az anyag. A valódi katana-kat így élezik.
Egy vadász. (Hidd el, zsigerelek eleget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!