Hanyszor lehet sutni disznozsirban?
azt jól belénk sulykolták, hogy az olaj a tuti!! sok minden mással együtt. pl. a margarinnal is( pfujjj! nem is tudom hogy tudtam olyan marha lenni, hogy elhittem, hogy jobb egy kémiai anyag, mint a vaj????
én max. rántott szeletet sütöttem zsirban, a maradt zsirt zsiros kenyérnek ettük, és rántásokhoz használtam fel.
-habarás sem sokkal jobb, még mielőtt valaki belém köt. és igen is vannak olyan ételek amihez KÖTELEZŐ a rántás. csináljon már valaki pl. levest, főzeléket hüvelyesekből rántás nélkül. ahhoz igen is jár a rántás-
3-asnak van igaza. Ma már a"tudósok" is beismerik, hogy az olaj és a margarin nem egészséges, sőt rákkeltő. A zsír és a vaj az egészséges.
Sőt! Az ételeknek is sokkal jobb az íze, ha zsírral készül, mint az olajban készülteké.
Zsírban addig sütheted, amíg nem égett le.
"főzeléket hüvelyesekből rántás nélkül. ahhoz igen is jár a rántás-"
MO-on
de viszont nyugaton nem ismerik sokan a rántást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!