Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy héten ti hányszor szoktato...

Egy héten ti hányszor szoktatok sütni? ( sütit vagy édességet)

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 12:33
 1/8 anonim válasza:
75%
Kb. 2szer - 3szor. Ha vendégek jönnek, mindig sütök valamit, sósat vagy édeset, de csak a családnak is heti többször. Épp ma fogyott el az isteni almáspiténk:)))
2013. júl. 19. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
minden pénteken ,de van amikor hétközben is sütök akár csak 1 bögréset vagy valami sósat
2013. júl. 19. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Hetente leginkább egyszer, hétvégén. De különleges alkalomkor többször is sütök, pl szülinap, vendégek jönnek, vagy ha egy recept nagyon megtetszik:))
2013. júl. 19. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Olyan évi párszor, de csak mert szeretek kipróbálni dolgokat és néha rendezvényre is sütök. Igényem nincs rá, kivéve a tradicionális szülinapi répatortámat, az kell.

(Mondjuk ha jobb lenne a sütőm, nem ez az ócska, akkor talán minden hónapban sütnék...)

Édességet sokkal gyakrabban eszem, de sütés nélkül.

2013. júl. 19. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Hétvégére mindig, de, ha olyan hangulatom van hétközben is összedobok valami gyorsat. most a gyümölcsszezonban elég gyakran.
2013. júl. 19. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:
2-3 naponta muszáj sütnöm, vagy valami édességet csinálnom nagyon édesszájúak vagyunk. :)))
2013. júl. 19. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyáron kb.heti 2x, Télen szinte minden nap van valami édesség.
2013. aug. 15. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel jelenleg egyedül élek, így nem szoktam. Amíg otthon laktam, volt, hogy egy héten háromszor is sütöttem valami muffint.
2017. ápr. 2. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!