Mi a véleményetek az ételpárolóról? Érdemes venni, ebben készíteni az ételeket? Zöldségen, húson kívül gyümölcsöt is pároltok benne, édességet is lehet készíteni? Márkában, típusban melyiket ajánlanátok?
nekem ilyen van, azért jó, mert a víz felett lévőbe belerakom a husikat, a legfölsőbe a köretnek való zöldségeket, egyebeket, egy nekifutásból kész az egész.
Másrészt ha párolod a kaját, megfigyeltem, hamarabb kész, mintha főzöm, és valóban az íze is jobb.
Amikor sok nokedlit kellett kifőznöm, akkor viszont ennek az edénynek a legalsójában forraltam fel a kifőző levet, sokkal gyorsabban felmelegszik benne, mint bármely más edényben.
Ha megnézed, nem olyan drága, szerintem megéri az árát.
1-es vagyok!
Ez a nokedli-szaggatóm. Ha csak 1-2 db-ot akarsz párolni, érdemes ilyet venned, akármelyik lábasodban felforralhatod a vizet, egy átlátszó fedővel, vagy jénaival beborítva ezzel is tökéletesen meg lehet párolni dolgokat:
- 1-2 szelet husit
- rakott krumplihoz a krumplit
- párolt zöldségeket 1-2 főre ez is elég.
Edényboltban, piacon, hasonló helyeken árulják 1000.- ért.
Nekem elektromos van, és nagyon szeretem. Könnyú tisztítani, finomak a zöldségek. DE!!! A borsónak borsó íze van, a répának répa, a kukorica a kedvencem. Ha nem szeretitek az erős zöldségízt, nem válik be... Elektromosban sózni sem kell a zöldséget.
Próbáltam benne húst és halat, azok nekem nem jöttek be, mert főtt hús íze lett, azt meg csak a levesben szeretem, főételként a sültre szavazok. De ma pl. párolt zöldség volt virslivel és rántottával, a virslit is a párolóba tettem, közvetlenül a fagyasztóból. 25 perc alatt kész volt az ebéd, én nem kellett ott állni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!