Babsaláta receptet ajánlanátok?
Már elvesztem a bőség zavarában... az általatok kipróbáltak közül melyek a legfinomabbak?
Ja és szerintetek ez milyen lesz, mert nagyon tetszik:
Ehhez én a fekete-fehér nagyszemű, u.n. vajbabot szoktam venni a zöldségesnél.
Vigyázz, mert nem a duplájára, hanem háromszorosára dagad, ráadásul percek alatt megfő! = felteszem sós vízben, babérlevéllel főni. Ha leszűrted, várd meg míg teljesen kihűl.
Lila-hagymát karikára szelek, egy tésztaszűrőbe rakom és lobogó sós vizet keresztül öntök rajta, majd egy kicsit besózva állni hagyom. Ebből kicsavarva egy kis időre cukros-ecetes lébe rakom a korábban már megfőzött babbal együtt, és hagyom, hogy összeérjenek az ízek.
Kicsit macerás, de ebből is le szoktam szűrni és tartárral öntöm nyakon. Utána megy a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!