Almaszószt főzök, csirkemellet akarok hozzá sütni, nem rántani. Milyen jó kis receptet ajánlanátok, ami megy az almához?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 12:03
1/1 anonim válasza:
Befűszerezed, sóval, borssal, bazsalikommal vagy , ami a kedvencetek, és lisztbe forgatva a szeleteket, kevés zsiradékon serpenyőben sütöd 2-3 percig mindkét oldalát.
ha minden szelet elősült, akkor vajazott/olajozott jénaiba szeded. a megmaradt lisztes pecsenyezsiradékot egy kevér vízzel beforralod, ráöntöd a húsra. fólia rá, és 15 perc sütés.
utána leveszed a fóliát, ha akarod még reszeltsajttal is megszórod, és pirítod pár percig.
az almaszósz minden natúr, vagy egy kicsit felturbózott húshoz illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!