Csirkenyársat akarok sütőbe csinálni tenni szeretnék rá hagymát szalonát meg csirkemellet milyen pácba rakjam a csirkét?
Figyelt kérdés
Ti mit raktok rá? Azt meg lehet csinálni hogy a hagymának megmaradjon a ropogós csípős keménysége? Vagy reménytelen?2008. aug. 25. 21:41
1/3 anonim válasza:
Sajnos a hagyma puha lesz.A csirkemellét felkockázom és sültcsirke fűszersóval keverem,húzok még a nyársra paprikát pirost is és sárgát is.Lehet ananászdarabokat is húzni közé
2/3 anonim válasza:
a hagyma reménytelen.én szoktam grill fűszerrel is bekenni,meg szalonnát teszek rá,burgonyát,gombát....
3/3 A kérdező kommentje:
köszy
2008. aug. 26. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!