Mi a véleményetek arról a pasiról akinek azért nem kellett a nő mert nem tudott főzni?
Figyelt kérdés
A nő 30 elmúlt szüleivel lakik2021. febr. 24. 14:35
1/35 anonim válasza:
Ő élete, olyan szempontok alapján válogat, ahogy akar. 🤷
2/35 anonim válasza:
Nem azért nem kellett neki, hidd el volt más, sokkal nyomósabb oka is!
3/35 anonim válasza:
Szerintem pozitív ha nem titkolja hogy házvezetőnőt keres valójában. Legalább korrekt és nem árul zsákbamacskát, mint sokan.
4/35 anonim válasza:
A nők mindig sírnak, hogy csak "arra kellenek", aztán jön egy ember, aki szemmel láthatóan hosszú távra tervez, erre meg az a baj...
És honnan lehet tudni, hogy hosszú távra tervez? Egy idő után az ember kiöregszik a lepedőakrobatikából, de egy jó körmöspacalt attól még megenne! Ez az ember évtizedekben gondolkodott volna! Erre tessék... "Mi a véleményetek..."
5/35 anonim válasza:
Férfi vagyok.Szerintem az ilyen ferfi szánalmas.Tanuljon meg főzni,rendeljen kaját vagy éljen szendvicsen.Sehol sincs megírva az hogy a nőnek kell főzni,főleg ha ő is dolgozik!
6/35 anonim válasza:
hát ha a pasinak ennyi elég volt a szakításhoz, akkor bármi másért is szakított volna
7/35 anonim válasza:
Én sem maradtam volna a párommal, ha nem tud főzni.
Én is főzök rendszeresen, csak odafigyelés kell hozzá. Aki ezt sem tudja végrehajtani, annál egyéb problémák vannak vagy egyszerűen csak lusta.
8/35 anonim válasza:
szerintem 30 felett illik mindenkinek tudnia fozni, akar no akar ferfi, mivelhogy a taplalkozas az eletbenmaradas egyik feltetele
9/35 anonim válasza:
Igaza van. Nálam pl alap elvárás, hogy egy férfi fel tudjon húzni egymaga egy házat az alapoktól, gazzal, vízzel villannyal.
10/35 anonim válasza:
Mert összevagdosni néhány húst és zöldséget és fűszerezni egyenértékű a házépítéssel.
Édes f@szom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!