Mi lesz a karácsonyi menü?
Figyelt kérdés
Nem ötleteket szeretnék meríteni, csupán kíváncsi vagyok, kinél mi lesz az ünnepi asztalon (a terítőn kívül :D ), ezért kérlek írjátok meg.
Köszönöm! :)
2020. dec. 23. 07:25
21/26 anonim válasza:
24-én mamámnál leszünk, nála húsleves, tejszínes-sajtos hal, sült pulyka, töltött káposzta. A desszert stolverkos, mézes-krémes, két féle tiramisu (kávés és kakaós) és pogácsa lesz.
25-én itthon orjaleves, rántott hús és hal tartármártással, desszertnek mogyorós-kakaós-mascarponés süti, valamint mákos és gesztenyés bejgli.
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kellemes ünnepeket Nektek! :)
2020. dec. 24. 06:21
23/26 anonim válasza:
Kellemes Ünnepet és Boldog Jézuskát kívánok Neked is!
24/26 anonim válasza:
Őszintén semmi extra. Én annyira kivagyok purcanva a munka+egyetem kombinációtól, hogy csak pihenésre vágyom, plusz a vizsgákra készülök. Semmi extrát nem terveztem. Ma pl tavaszi tekercset csináltam. Borjú húsból lesz bécsi szelet majd. Van még mézes kalács (sütőtökkel készült) és házi barack lekváros piskóta tekercs (mandula lisztes). Meg amit ép megkívánok elkészítem. Én nem égek karácsonyi lázban majd tuti lepontoznak, de nem is értem ezt az ünnepek előtt mindent felvásárlok hullámot kicsit olyan érzésem van ilyenkor mindenki kifelé cselekszik, legyen majd mit mutogatni milyen szép a karácsonyfa, milyen 5*-os séfek vagyunk, egy rakat ajándék, a szeretet, békességet nyugalom, intelligencia, jó modor a minden napok során háttérbe szorul.
25/26 anonim válasza:
halászlé, rántott hal, mákosguba
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kedves 24-es válaszoló, ebben igazad van. Ma is szemtanúja voltam ennek a Facebook-on is pld.
2020. dec. 25. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!