Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconos csirkemáj előre...

Baconos csirkemáj előre elkészíthető?

Figyelt kérdés
A karácsonyi(24-i) menü egy részét elkészítem még ma, viszont a baconbe tekert csirkemájjal nem tudom mi legyen. Megcsináljam azt is előre még ma, vagy frissen süssem csak holnap? Nem szeretném ha a bacon nagyon összeszottyadna rajta, de ezzel már nem bíbelődnék holnap inkább. Érdemes előre elkészíteni szerintetek vagy frissen az igazi?

2019. dec. 23. 12:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ma előkészíted, fűszerezed, (bors, majoranna, fokhagyma, ki-mivel szokta) betekered, megfelelően hűtöd és holnap megsütöd! A csirkemájnak nagyon rövid idő kell, gyakorlatilag csak pár perc és frissen jobb.
2019. dec. 23. 12:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
23%

Nem

És az előre fűszerezést sem ajánlom

2019. dec. 23. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2

Miért, mi a gondod a fűszerezéssel?

Én is mindig előre befűszerezek minden májat.

Mivel só alapban nem kerül rá, mi baja lehet, azon kívül, hogy jobb íze lesz.

Anyám pl. a baconos májat egyáltalán nem fűszerezi, betekeri aztán szevasz, nem is nagy kulináris élmény, de őt nem lehet meggyőzni semmiről.

2019. dec. 23. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!