Baconos csirkemáj előre elkészíthető?
Figyelt kérdés
A karácsonyi(24-i) menü egy részét elkészítem még ma, viszont a baconbe tekert csirkemájjal nem tudom mi legyen. Megcsináljam azt is előre még ma, vagy frissen süssem csak holnap? Nem szeretném ha a bacon nagyon összeszottyadna rajta, de ezzel már nem bíbelődnék holnap inkább. Érdemes előre elkészíteni szerintetek vagy frissen az igazi?2019. dec. 23. 12:18
1/3 anonim válasza:
Ma előkészíted, fűszerezed, (bors, majoranna, fokhagyma, ki-mivel szokta) betekered, megfelelően hűtöd és holnap megsütöd! A csirkemájnak nagyon rövid idő kell, gyakorlatilag csak pár perc és frissen jobb.
2/3 anonim válasza:
Nem
És az előre fűszerezést sem ajánlom
3/3 anonim válasza:
#2
Miért, mi a gondod a fűszerezéssel?
Én is mindig előre befűszerezek minden májat.
Mivel só alapban nem kerül rá, mi baja lehet, azon kívül, hogy jobb íze lesz.
Anyám pl. a baconos májat egyáltalán nem fűszerezi, betekeri aztán szevasz, nem is nagy kulináris élmény, de őt nem lehet meggyőzni semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!