Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől van az, hogy a csirkemáj...

Mitől van az, hogy a csirkemáj szétfő, ha sokáig főzzük, a sertésmáj ellenben összeugrik és keménnyé válik?

Figyelt kérdés

2019. okt. 16. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
A disznómáj is idövel szétesik, csak jóval tovább kell fözni!
2019. okt. 16. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
A csirke a születésétől számított 80 nap alatt míg ipari keretek közt akár 38 nap alatt vágókorú lesz. A sertés ennél sokkal tovább él vágás előtt. Ezért öregebb is a mája. Másrészt gondolom más a máj felépítése is valamennyire.
2019. okt. 16. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 nizijozsef ***** válasza:
42%
A májat csak a legvégén szabad megsózni, mert olyan kemény lesz, mint a cipőd talpa.
2019. okt. 20. 08:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 nizijozsef ***** válasza:
100%
A 3-s válaszoló valóban jól írta le! Minden májat csak a legvégén szabad megsózni. Mivel olyan kemény lesz, mint a cipő talpa.
2022. júl. 17. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen, ha tovább fözöd, egy idö múlva visszapuhul!
2022. júl. 17. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!