Mitől van az, hogy a csirkemáj szétfő, ha sokáig főzzük, a sertésmáj ellenben összeugrik és keménnyé válik?
Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 14:02
1/5 anonim válasza:
A disznómáj is idövel szétesik, csak jóval tovább kell fözni!
2/5 anonim válasza:
A csirke a születésétől számított 80 nap alatt míg ipari keretek közt akár 38 nap alatt vágókorú lesz. A sertés ennél sokkal tovább él vágás előtt. Ezért öregebb is a mája. Másrészt gondolom más a máj felépítése is valamennyire.
3/5 nizijozsef válasza:
A májat csak a legvégén szabad megsózni, mert olyan kemény lesz, mint a cipőd talpa.
4/5 nizijozsef válasza:
A 3-s válaszoló valóban jól írta le! Minden májat csak a legvégén szabad megsózni. Mivel olyan kemény lesz, mint a cipő talpa.
5/5 anonim válasza:
Nem feltétlen, ha tovább fözöd, egy idö múlva visszapuhul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!