Húslevesben főtt töltelékbe raktok csirkemájat?
Ha igen, megpároljátok előtte, vagy csak a levessel megfőzitek?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Tudom, hogy vannak receptek, amik úgy írják, hogy főzd a húslevesben, de én nem abban főzöm, mert nekem gusztustalan a nejlon fóliát belefőzni a levesbe.
Én külön főzöm ki vízben, még csak nem is sós vízben, mert a töltelék úgy be van bugyolálva, hogy nem érintkezik a vízzel, csak annak melegével.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez a töltelék gyakorlatilag ugyanolyan, mint amit húsokba töltesz.
Ha májasan csinálom, akkor a hagymát szoktam csak megdinsztelni, ha kész akkor lehúzom a gázról, ekkor dobom bele a megkapart csirkemájat, összekeverem és így megy a töltelékbe. Nem kell előtte semmit csinálni vele, a máj pillanatok alatt megfő.
#4
Nyilván a műanyagok feltalálása előtt ezt másképp oldották, meg, de a Kérdező, velem együtt a jelenben él.
Az ízeket tekintve biztos igazad van, - de nagyon őszinte leszek hozzád! - nekem a belefőtt rongy sem vonzó, akármilyen tiszta.
Biztos én vagyok a "különleges" mert sokan csinálják így, (pedig még csak finnyás sem vagyok) de engem ez a módszer valamiért nagyon taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!