Van értelme a tyúk húslevesben fött tyúkot megtölteni és megsütni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy az aprolék része maradna a levesbe a többi részét pedig megsütném ,igy 2 napra tuti lenne kajánk..2012. febr. 24. 20:37
1/11 anonim válasza:
Igen.Én is szoktam,mert így ehető lesz.
2/11 anonim válasza:
Kifőtt a húsból minden száraz lesz az a hús
3/11 anonim válasza:
Félig fõzd meg a tyúkot és igy nem lesz száraz és még finom is lesz.
4/11 anonim válasza:
Anyám régen gyakran csinált ilyent, de először megtöltötte a tyúkot és úgy főzte bele a levesbe, majd csak áttette a sütőbe megpirítani! Egyáltalán nem lesz száraz!
5/11 anonim válasza:
Házi tyúkot félig megfőzheted a levesben,és utána töltheted.
Ha bolti tyúk,akkor csak rövid ideig főzd,és utána töltsd,mert sütés közben szétesik.
ű
De semmiképpen ne főzd megtöltve a levesben. A töltelék is vizes lesz, a leves pedig zavaros.
6/11 anonim válasza:
Vágd ketté a tyúkot, és a felét főzd meg rendesen a levesbe, a másik felét meg főzd meg rendesen a sütőben. Ne gányolj.
7/11 anonim válasza:
21,38-nál a pont. Én ettem főtt-sült tyúkot és csirkét is, egyik rosszabb volt, mint a másik.
Olcsóbb, ha a levesből megeszitek a tyúkot, mintha kiveszed, elrontod aztán kidobod.
8/11 anonim válasza:
A húslevesben megfőtt tyúkot is ehetitek sütés nélkül valami körettel. Valamilyen szósszal, főtt krumplival isteni finom. Pl. paradicsommártással vagy kaporszósszal.
9/11 anonim válasza:
a főtt leveshús meggyszósszal a kedvencem. isteni :) sütés nélkül!!
10/11 anonim válasza:
A kérdésfelvető tyúkot inkább az ágyba dugnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!