Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz a karácsonyi menü?

Mi lesz a karácsonyi menü?

Figyelt kérdés

Nem ötleteket szeretnék meríteni, csupán kíváncsi vagyok, kinél mi lesz az ünnepi asztalon (a terítőn kívül :D ), ezért kérlek írjátok meg.

Köszönöm! :)

2020. dec. 23. 07:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

24-én ebédre-uzsonnára a szokásos fokhagymás grillezett rák pirítóssal.

Vacsira húsleves, másodiknak páromnak cordon bleu sült krumpli, vegyes saláta én megkóstolom a káposztát :)

25-én maradék leves, sült oldalas

26-án tengeri herkentyű leves (mivel ponty stb nem igazán kapható a kantonban), és a maradék húsok rizzsel.

Meg pácolunk be pár szelet tarját is, vasárnapra, vagy amikor kívánjuk.

2020. dec. 23. 10:56
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Sosem készülök ünnepi menüvel, nálam nyűg az egész, de az egy külön sztori. Én süteményket gyártok, amit aztán a család között szétdobálok.
2020. dec. 23. 11:55
 13/26 Mansour ***** válasza:
36%

Csak meg ne ülje a gyomrodat! Pedig a mai világra nagyon is ráférne ez a diéta!

2020. dec. 23. 12:06
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Konfitalt kacsa lesz lilahagyma lekvarral, parolt kaposztaval es kemences burgonyaval ... desszertnek makos guba lesz.

25-26-an toltottkaposzta lesz es bejgli.

2020. dec. 23. 12:08
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

24: sült kacsa combok, máj, párolt káposzta, édes burgonya püré valami majoznézes saláta

Marha pöri, nokedlivel

25: egész csirkéből húsleves, maradékok, a gyerekek kérésére bolognais húsgolyók tésztával. Nem épp karácsonyi de imádják

2020. dec. 23. 13:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Rendeltem egy 4 személyes bőségtálat a kedvenc helyemről, másnap pizzát sütök
2020. dec. 23. 15:16
 17/26 A kérdező kommentje:

Hűha, nem győzöm kapkodni a fejem, itt jobbnál-jobb menük lesznek az ünnepek alatt. :) Mindenkinek köszönöm szépen a választ!

Kedves 10-es válaszoló, lassan egyed, nehogy megülje a pocidat! ;)

Nálunk holnap halászlé lesz gyufatésztával, 25.-én jönnek a szülők, aznap zöldségekkel töltött karaj baconbe tekerve és hozzá párolt rizs. Desszertnek pedig mézeskalács és zserbó. Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves válaszolónak. 🎄

2020. dec. 23. 17:05
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Későn válaszolok, de azért csak leírom :)

Nálunk lesz húsleves, karalábé krémleves, göngyölt hús, rántott hal, sült krumpli, rízs, almaszósz. Desszertnek kókuszgolyó, Raffaello golyók, mézeskalács, gyümölcskenyér, bejgli, sztracsatellás torta.

Mindezt valószínűleg szilveszterig esszük, maximum valami könnyű zöldséges ételt készítünk a sok desszert mellé.

2020. dec. 23. 21:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ketten vagyunk párommal, így nem lesz sok dolog, de még azokból is viszünk a szüleinknek.

Főételek:

-Csirkemell diós bundában burgonya- és répapürével, franciasalátával

-Tőkehaldilé paprikás-párizsias bundában rizzsel és párolt zöldségekkel, tartár mártással

Sütik:

-Hólabda/kozáksapka

-Mézeskalács

-Amerikai fahéjas-almás pite

2020. dec. 23. 22:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

19 Uuu az a diós csirke meg a hólabda❤️.

Egyébként mindenki tök jó kajákat írt.

2020. dec. 23. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!