Az 1-es vagyok:
Ezt a receptet csináltam:
De más alkalomra készítettem vegyes zöldségekkel is, sajnos most nem találom a receptet, illetve a neten vagy egy diósült nevü recept, azzal is töltöttem már. Nem mindig nagy sültet készítek, van, amikor kis batyukat, jobban adagolhatóak és a maradék könnyebben felforrósítható.
Szép! :)
Portobello-t ír hozzá, ami tkp. nagy csiperke - de itthon én ilyet csak szár nélkül láttam még.
Ha ilyet csinálnék, tuti nem adnám vargánya alá... CSak sajnos Karácsony környékén friss vargánya nincsen. :(
Ehhez a vargánya nem igazán alkalmas, mert túl puha az állaga, mégha aromás is.
Én barna szinü csiperkével készítettem, szerintem jó lett belöle. Eleve a gombaszárat nem szivesen tenném bele, mert nem szeretem.
Ööööö...... biztosan tudod, hogy mi a vargánya???
Az aztán tuti nem puha! Nagyon is jó rugalmas "harapós" az állaga.
Nálunk ez jött be nagyon, a nem-vegánok is alaposan megdézsmálták:
Rántott gomba, rántott karfiol, gyerek miatt rántott hal és kukorica saláta krumplipürével.
Ennyit tervezek idén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!