Miért propagálják sokan hogy rendelgetve jobban ki lehet jönni az élelmiszerköltséggel mint főzve magunkra?
1. nem tudnak számolni.
2. tudatosan hazudnak
3. buták, nem értik a számokat
Itt van egy rendelős menü, ami nagyon olcsónak számít :
Belenézve a húsos ételekbe, a fehérje alapján 15 deka husis adagok. (csirkmelleset néztem)
Ezeket sokkal olcsóbb megfőzni ha te veszed s manapság már be lehet vásárolni Interneten is 1 havi kaját és kihozzák neked +1500 forintért vagy annyiért se a nagy tétel miatt.
Mindenféle hülyeséget beleszámolnak a főzés árába (órábérüket..) érdekes engem nem fizet senki amikor nem főzök hanem ülök a gép előtt...
Én veled értek egyet Bandi, de mi a frásznak írod ki naponta többször?
Nem olyan izgi téma ez!
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Bandika!
Ha valaki egy szemelyre főz:
1. Az alapanyag költsége magasabb lesz, mert a, sok dolog nem kapható kis kiszerelésben, vagy b, drágábban kapható.
2. Felénk a főzéshez tűzhely kell, ez áramot vagy gazt fogyaszt. Átlag étel minimum 30 perc alatt elkészül el, szemben a mikro max 5 perces melegítésével
3. Szintén felénk mosogatni is szoktak: a fozesnel hasznalt eszkozok, labasok elmosasa tobb vizet igényel, mint egy tányér elmosása.
4. Főzni idő és energia, ez pedig pénz. Azt az időt más, hasznosabb dologra is lehet fordítani.
5. Főzz, ha neked az a jobb, más meg rendel, neked aztán közöd nincs hozza.
9: felmentés alatt voltál matekból cica? A logikáddal csak nő lehetsz..
" Az alapanyag költsége magasabb lesz, mert a, sok dolog nem kapható kis kiszerelésben, vagy b, drágábban kapható."
A menüs 1000-1300 forintos ebéd alapanyagára töredéke. Cska azért tűnhet többnek mer több adagot főzöl általában. EGy adagr számolva simán olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!