Ételek, italok - Gyakori kérdések
A fasírtom mindig száraz, a fasírtgolyóm összeugrik sütés közben. Mi a titka a krémes állagú fasírtnak, amit pl.a menzán, vagy büfékben lehet kapni?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
19
Töltött lángos sütöttem, de nyers maradt a közepe. Mit csináljak? Ha újra sütöm meg ég
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
3
Vegánok! Ti lenézitek (kinevetitek, röhejesnek találjátok, bármi ilyen...) azokat, akik az élelmiszerárstop negatív hatásai miatt sopánkodnak?
Vegetarianizmus
Vegetarianizmus
11
Mitől függ az, hogy milyen anyagok tudnak jobban függőséget okozni? Például a kávé, csoki, alkohol jobban, de az uborka vagy a sajt kevésbé. Biztos az is tud, de van különbség, nem?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
7
Töltött káposztához elő kell főzni a fejeskáposztát, hogy hajtogatható legyen a töltésnél, vagy nyersen is kezelhető?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
7
Ezt mekkora tepsibe süssem?
Illetve egy ilyen sütinél miért nem kell külön felverni a sárgáját és a fehérjét? Feljön így is? Vagy egy piskótánál miért kell külön?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
4
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!