Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt mekkora tepsibe süssem? I...

Ezt mekkora tepsibe süssem? Illetve egy ilyen sütinél miért nem kell külön felverni a sárgáját és a fehérjét? Feljön így is? Vagy egy piskótánál miért kell külön?

Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 21:09
 1/5 A kérdező kommentje:
2022. dec. 1. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem piskóta tészta, hanem almás. Mélyebb tepsiben süsd.
2022. dec. 1. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
14%
Fhu ez van akinek nem világos?
2022. dec. 1. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem feljövős.

Az almás tésztája ilyen, csak a piskótát kell külön

2022. dec. 1. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Sütőpor van benne, az fog széndioxid buborékokat termelni, így fog felhabosodni, plusz a sütő melege hatására a buborékok még ki is tágulnak. De amúgy a szét nem választott tojás + cukor robotgéppel majdnem ugyanolyanra felverhető, mintha külön vernéd fel a tojásfehérjét és utána kevernéd hozzá a sárgáját meg a cukrot.
2022. dec. 1. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!