Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A piskótának mennyi ideig...

A piskótának mennyi ideig kell sülni?

Figyelt kérdés
Ugy értem hány percig?:)
2013. febr. 14. 10:34
1 2
 1/18 anonim válasza:
180°c 20 perc csak figyelj közben is rá és ne egyből vedd ki mert össze fog esni és akkor ronda lesz :)
2013. febr. 14. 10:35
 2/18 anonim ***** válasza:
10 perc, 180 fok. bar ez attol fugg, milyen vastag a teszta. egyebkent ha megerzed az illatat, kukkants a sutobe. ha latod, h a szelei elvaltak a sutopapirtol es a szine is szep, akkor vegezz tuprobat.
2013. febr. 14. 10:43
 3/18 anonim ***** válasza:

jaj, utolso vagyok. kimaradt a minimum szo. tehat, min. 10 perc. ha nem tortanak keszul, ne vard meg a 20 percet :-)

sok sikert!

2013. febr. 14. 10:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Az első 20 percben eszedbe se jusson kinyitni az ajtót. Utána lehet vagy tűpróbát csinálni, vagy csak résnyire nyitott ajtón benyúlsz, és az ujjad hegyével óvatosan "zongorázol" a piskóta tetején, ha még zizeg mint a papír, vagy a száraz falevél, akkor 1-2 percre dugd vissza!
2013. febr. 14. 10:46
 5/18 anonim ***** válasza:

Sima tojásos piskótánál nem szabad nyitogatni a sütőajtót csak ha már teljesen feljött, ez kb. ~15-20 perc.

Ha érzed az illatát, akkor már tényleg kezd elkészülni, akkor már nyugodtan törd rá az ajtót.

Máskülönben azonnal összeesik.

Tűpróbánál szintén, ha akkor döföd bele a tűt amikor még nem sült át, összeesik.

2013. febr. 14. 10:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Látom egy húron pendülünk az előző hozzászólóval :D
2013. febr. 14. 10:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez a hőmérséklettől, és a tészta vastagságától is függ. A közepébe szúrj hústűt, vagy laposabb verzió esetén hústű hiányában fogpiszkálót, ha úgy gondolod, megsült már.
2013. febr. 14. 10:52
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, ha 20 percnél előbb nyitod az ajtót, össze-esik, és nem lesz belőle más, csak szopogatni való "törökméz"!
2013. febr. 14. 10:56
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Aranyosak vagytok:)És ennek a sütinek a krémjét gondoltam bele,szerintetek? [link]
2013. febr. 14. 10:57
 10/18 anonim ***** válasza:
jo lesz a krem. ha kezdo vagy, kend meg lekvarral, csinalj belole tekercset. ez is nagyon finom!
2013. febr. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!