FONTOS Töltött fasitott készitettem és kifelejtettem a maszából a tojast. A baj az h már bettem sülni. Szerintetek felfogom tudni szeletelni?
Akkor az van, hogy nem fasírozottat gyúrtál, hanem kolbászhúst. (Többé-kevésbé) Ez esetben sütés közben locsolgasd a tetejét saját zsírjával. Még segíthetsz rajta annyit, hogy amikor már elkezd sülni, egy felvert tojással körbekened és a forró zsírjával végig-locsolod.
Attól még ehető lesz!
ne aggódj,tojás nélkül is nagyon finom lesz,
mi is jártunk már így,
A fasírozottban a tojás szerepe az, hogy a hús ne hulljon szét, az tartja össze.
Mivel a kolbászhúsba nem teszünk, de azt normál körülmények között éppen ezért bélbe töltik.
Lehet, hogy itt-ott mégiscsak megreped a "fasírtod", kenegesd a külsejét szorgalmasan a tojással, és forró zsírral.
semmi baj nem lesz, ha a masszából kimaradt a tojás.a kész rudakat,vizes kézzel kell egyenletesre simítani, attól kap szép piros kérget, mint a kenyérfélék.pihentetés után szépen lehet szeletelni.
tudom már késő a válasz, de máskor jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!