Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejberizst készítettem és hát...

Apanacsi kérdése:

Tejberizst készítettem és hát kicsit a tetején ott maradt a vaj meg kissé folyós lett Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha folyós főzd még kicsit. Vajat én szoktam tenni bele, de ha a tetején van, keverd el.
2012. márc. 27. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért tettél a tejbe rizsbe vajat? Folyósan is meg lehet enni, legfeljebb, ha nagyaon folyós, keverj bele egy vaniliás puding port és főzd újra fel.
2012. márc. 27. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézegettem a neten, egy-két receptben írnak kis vajat is bele.
2012. márc. 27. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Még soha nem hallottam, de mindig tanul az ember.
2012. márc. 27. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

én sem hallottam vajról

vajat vagy margarint akkor teszünk bele, amikor tojással rizskohnak megsütjük.

2012. márc. 27. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam a vajról, de el nem rontja. Keverj egy kicsi tejbe, vagy vízbe vaníliás, vagy tejszínes pudingport, és keverd bele, forrald fel újra, akkor besűrűsödik.
2012. márc. 27. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként jól sikerült a tejberizs :) Végülis felszívta a tejet a rizs
2012. márc. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!