Hogyan csináljak pudingos tejberízst?
Figyelt kérdés
A rízsnek több idő kell mire megpuhul a tejben főzve, mint a pudingnak. Mikor rakjam bele a pudingport a tejbe?2011. nov. 27. 21:40
1/9 tetro válasza:
szerintem ennél jobb ha főzöl egy nagyon lightos tejberizst, aztán sütőben megsütöd. nem kell hozzá pudingpor.
2/9 anonim válasza:
én külön készítem el a pudingot és külön a rizst
aztán a végén összekeverem a kettőt
nem nagy ördöngösség kitalálni...
3/9 A kérdező kommentje:
Amit az első írt az nem tejberízs. Az rízsfelfújt, és abba nem csak tej meg rízs kell, hanem más is.
2011. nov. 27. 22:17
4/9 tetro válasza:
nem :D amit én írtam az sült tejberizs. minden török étteremben kapni. a rizs keményítő tartalmától válik benne a teje pudinggá. sokkal jobb mint akármilyen tasakos puding :)
5/9 anonim válasza:
Első írnál egy receptarányt? Holnap megcsinálnám! :D
7/9 anonim válasza:
én kész tejberizst keverek össze kész, még folyékony pudinggal. nagyon finom kihűtve, pláne egy kis tejszínhabbal...:)
8/9 anonim válasza:
ez a török , ugyanaz, mint a mondjuk német rizskoch, csak nem tepsibe önti, hanem pikszisekbe.
a rizspuding egészen más desszert, tejberizs és puding finom egyvelege.
9/9 anonim válasza:
Én megfőzöm a rízst vízben és lecsepegtetem. Aztán főzök pudingot, és a kettőt összekeverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!