Miért lesz mindig csomós meg olyan pudingos állagú a krumplifőzelékem? Az íze az jó. De.
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 18:32
1/6 anonim válasza:
Csomós a rántásod és talán kicsit sok is.
2/6 anonim válasza:
gondolom Habarással csinálod amikor bele tennéd merőkanállal merj a habarásra(hőkiegyenlítés) és gyorsan keverd el 2-3 merőkanál mehet bele majd gyorsan ráöntöd a főzelékre onnan már tudod;)
3/6 anonim válasza:
én nem is a főzelékből szoktam tenni hozzá, hanem simán vizet, azt jól felrázom a liszttel és a tejföllel és kész :D
4/6 anonim válasza:
De a víz akkor legyen forró az a gond hogy hideg vagy langyos a habarás a forró főzelék meg összerántja!
5/6 doboszoli válasza:
A "pudingos" állagot valószínűleg a krumpli túlfőzöttsége okozza. Paprikás krumplinál szoktam egy kicsit megkoptatni, hogy szaftja legyen, ne leve, főzeléknél nem szabad túlfőzni.
Szerintem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem kevesebb lisztet rakj bele. Biztos amiatt sűrűsödik be annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!