Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Érdekel az amúgy valakit hogy...

Érdekel az amúgy valakit hogy miből van a pálesz? Mármint hogy milyen gyümölcsből. Nem teljesen tökmindegy?

Figyelt kérdés
Nekem fullra mindegy csak szaggathassam tőle a kerítést. Más is így van ezzel?

#kerítésszaggató #Anonim Alkoholisták Klubja
2022. dec. 1. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Én azért pálinkázok mert szeretek elmerülni a különböző ízek és illatok kavalkádjában.
Csak üssön. Nincs is jobb annál mint a saját magam által megtermelt gyümölcsből a saját magam által főzött pálesztől behugyozva fetrengeni az udvaron.
34 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális,minőségi pálinka esetén számít, mivel érezni a gyümölcs ízt, más az illat. Pl a törköly számomra büdös.
2022. dec. 1. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Az igazi erdélyi házi meggypálinkát szívesen ízlelgetném, ha tudnék szerezni. Vegyesgyümiset inkább lehúzom, nem mind sikerül jól.
2022. dec. 1. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A válaszom a kettő között van.
2022. dec. 1. 22:57
 4/8 Béla211 ***** válasza:
86%
Én nemtudom pálinkánál én nem érzem ízben nagyon a külömbséget max illatban. Peddig már ittam díjnyertes pálinkát is. Nem éreztem ki, hogy más izze lenne egy baracknak mint egy szílvának. Egyedül egy irsai olivéres pálinkánál éreztem a szőlő ízt. Ezért nem is iszok pálinkát nem tudok rajta mit élvezni. Csak az alkohol maró hatását érzem szinte. Érdekes, hogy boroknál meg söröknél is tudok külömbségeket tenni.
2022. dec. 2. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Alkoholistáknak mindegy csak. De van aki a denaturált szeszt is megissza egy kevés vízzel.
2022. dec. 2. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

"Pl a törköly számomra büdös."

A törkölypálinkát törvényileg be kellene tiltani.

2022. dec. 3. 08:04
 7/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#6 Nem mind büdös. Szőlője válogatja. Vegyesen van fehér szőlőm főleg Zalagyöngye. Nem szeretem a törköly pálinkáját. Az Otellöból viszont nagyon finom van
2022. dec. 5. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:

7esnek adok igazat, annyi a lényeg, hogy ne érezzem a szagát. 😄

anno pedig jóféle házit árulhattam, de hát ízlés kérdése na.

2022. dec. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!