Érdekel az amúgy valakit hogy miből van a pálesz? Mármint hogy milyen gyümölcsből. Nem teljesen tökmindegy?
Figyelt kérdés
Nekem fullra mindegy csak szaggathassam tőle a kerítést. Más is így van ezzel?#kerítésszaggató #Anonim Alkoholisták Klubja
2022. dec. 1. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Én azért pálinkázok mert szeretek elmerülni a különböző ízek és illatok kavalkádjában.
Csak üssön. Nincs is jobb annál mint a saját magam által megtermelt gyümölcsből a saját magam által főzött pálesztől behugyozva fetrengeni az udvaron.
34 szavazat
1/8 anonim válasza:
Normális,minőségi pálinka esetén számít, mivel érezni a gyümölcs ízt, más az illat. Pl a törköly számomra büdös.
2/8 anonim válasza:
Az igazi erdélyi házi meggypálinkát szívesen ízlelgetném, ha tudnék szerezni. Vegyesgyümiset inkább lehúzom, nem mind sikerül jól.
4/8 Béla211 válasza:
Én nemtudom pálinkánál én nem érzem ízben nagyon a külömbséget max illatban. Peddig már ittam díjnyertes pálinkát is. Nem éreztem ki, hogy más izze lenne egy baracknak mint egy szílvának. Egyedül egy irsai olivéres pálinkánál éreztem a szőlő ízt. Ezért nem is iszok pálinkát nem tudok rajta mit élvezni. Csak az alkohol maró hatását érzem szinte. Érdekes, hogy boroknál meg söröknél is tudok külömbségeket tenni.
5/8 anonim válasza:
Alkoholistáknak mindegy csak. De van aki a denaturált szeszt is megissza egy kevés vízzel.
6/8 anonim válasza:
"Pl a törköly számomra büdös."
A törkölypálinkát törvényileg be kellene tiltani.
7/8 mindentudó99 válasza:
#6 Nem mind büdös. Szőlője válogatja. Vegyesen van fehér szőlőm főleg Zalagyöngye. Nem szeretem a törköly pálinkáját. Az Otellöból viszont nagyon finom van
8/8 anonim válasza:
7esnek adok igazat, annyi a lényeg, hogy ne érezzem a szagát. 😄
anno pedig jóféle házit árulhattam, de hát ízlés kérdése na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!