Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mikor esztek lilahagymát,...

Mikor esztek lilahagymát, fokhagymát?

Figyelt kérdés
Olvasom a jobbnál jobb pástétom, saláta vagy mártogatós recepteket. A legtöbben van lilahagyma, fokhagyma, amit szeretek. De! Nem bűzölöghetek egész nap a munkahelyen. Hiába mosok utána fogat, órák múlva is érzem az ízt a számban. Feltételezem, hogy mások is érzik a szagát.
2022. dec. 2. 12:00
 1/9 Pekka ***** válasza:
91%
Ha zavar, hogy másokat zavar, akkor munka után egyél hagymás kaját, ne előtte, vagy munkaidőben. :D :D
2022. dec. 2. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Fokhagymát nem eszem nyersen, csak főzve, ételekbe rakva. Lilahagymát imádom pl. sült szalonnával, főtt tojással. Sokkal kevésbé intenzív az íze, mint a vöröshagymának.

Jah, hogy mikor? Legtöbbször reggelire hétvégén. :-)

2022. dec. 2. 12:11
 3/9 Pekka ***** válasza:
100%

Egyébként a viccet félretéve, a mártogatósokban nem szokták túltolni a hagyma-fokhagyma mennyiséget. Inkább csak feldobják vele az cucc ízvilágát.

Bár attól függ, ki hogy készíti. Mert ugyebár nem vagyunk egyformák.

2022. dec. 2. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a gond? Csak meló után eszel ilyesmit és kész.
2022. dec. 2. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lilahagymát nagyon szeretem tortillában és salsaban is amit én készítek. Illetve néha joghurt mellé is szoktam, mert nem fogyasztok tejfölt. Fokhagyma meg szinte mindenbe is mehet ami nem édes.
2022. dec. 2. 12:28
 6/9 Metionin ***** válasza:
69%
Amikor megkívánom, utána fogat mosok és cső.
2022. dec. 2. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Fokhagymát nyersen szinte soha nem rágcsálok. Lilahagymát időnként szoktam enni. De nyilván ebből sem több fejet tolok be egyszerre, hogy bűzölögjek tőle és pláne nem akkor, mielőtt indulnék valahova.

Lialhagymából pont ezért nem a nagy öklömnyi fejeket, hanem a kisebbeket szoktam venni. Egy kisebb fejnek ha a negyedét megeszem vacsorára, másnap nem szoktam érezni.

2022. dec. 3. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
listerine-es öblögetés után is érzed?
2022. dec. 5. 04:16
 9/9 anonim válasza:
Én lilahagymát szoktam enni, legtöbbször hétvégén, szendvicsekben vagy salátákban.
2023. okt. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!