Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért van az hogy a kürtőskalács egy napi állás után (kicsit melegebb mint a szobahőmérséklet) levet ereszt?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
2
Steak kérdéem van, hogy aki kóstolta már akenguru, vagy a krokodil steakot annak ízlett, valamelyik száraz esetleg, vagy rágósabb a marhához képest?
Nemzetek ételei, italai
Nemzetek ételei, italai
5
Adventre/karácsonyra mindig ugyanazokat a jól bevált süteményeket készítitek, vagy mindig másokkal kisérleteztek?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
14
A húslevesben a szív ugyanaz a kategória, mint a máj? Ha nem, akkor jobb, vagy rosszabb?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Mi a különgség a közvetett és a közvetlen tésztakészítés között? Jellemezzük a gyúrt élesztős tésztákat.
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!