Rizses csokit szeretnék készíteni, vázolom, hogy mi a problémám (? )
A sima csoki megdermed, hiszen eleve szilárd, kemény... De gondolom, házilag csináltad akkor azt is? Az úgy csak hidegben vagy kakaóvajjal megy...
Nem tudom a receptet, de ha a rizs ropog és ráöntöd a még folyós csokit, akkor az is marad... Ha túl folyékony vagy forró dolgot öntesz rá, lehet, hogy megárt, nem tudom, de normális hőmérsékletű csokimassza miért rontaná el a ropogósságát?
Az én rizsescsokim inkább csokis rizs volt, de ropogott, ahogy kell.
Szóval érdekelne a recept, mert így vakon nehéz.
(De milyen jó, hogy eszembe juttattad a rizsescsokit :D Megjött a kakaó, van csokiszószom, már csak rizset kéne puffasztanom és összekevernem...)
Nem tudom mennyire ragaszkodsz a rizshez, de van egy ostyás rolád (őzgerinc ) receptem, amibe egy csomag ostyalapot kell beletördelni. Jól lehűtve szépen szeletelhető, és elég ropogós marad benne az ostya.
Van valahol egy házi rizsescsoki receptem is, csak ahhoz, át kell forgatni párszáz régi receptet, de, ha lesz időm megkeresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!