Miből lehet felismerni egy étteremből rendelt ételnél, ha "nem odaillő" dolgokat is tesznek rá?
Köszi a megnyugtató válaszokat, igazából egy ismerősöm (akivel nem pozitív viszonyban állok) , ott dolgozik...vagyis azóta kirúgták, de ő célozgatott ilyesmire...hogy ilyenek a szokások.
De remélem csak rémisztgetett, rosszindulatból.
Beavathatsz privatban , Szasza!! :)))
Mert barmennyire korrekten es emberin jarunk/jarok el azert jobb tudni a ti szemszogetekbol is. :)
Szintén vendéglátós vagyok.
Egy nagy adag káromkodáson kívül mást nem fog kapni pluszban a kajád :) Hidd el. Idejük és energiájuk sincs erre a szakácsoknak. Amíg csinálják káromkodnak, szidnak, de ennyi. :D
Nem kell privátban, nem titok. Rengetegszer volt már, hogy pl a vendégnek túl hideg volt a leves, miközben gőzölgött. Visszavittem, megmikrózták, már ehetetlenül forró volt, ám a kedves vendégnek még mindig túl hideg. Amikor másodszorra vittem vissza, a kollégák a konyhán olyan 100-110 fokra melegítették a levest, tehát gyakorlatilag olyan szinten forrt az étel, hogy még ki-ki lőtt egy egy cseppet a tányérból útközben. Természetesen a vendégnek nem volt képe azt mondani, hogy ez túl forró, egyből meg is ette. Mikor távozott, beszélni alig tudott, szerintem még a nyelve is felhólyagosodott. :)
Nagyobb csoportoknál egyben fizetésnél nem tűnik fel +4-5 ezer forint, ha mondjuk egy 30 fős társaság sokszor egymás után egyesével rendelgeti az italokat, lehet számítani némi plusz költségre, ami elkerülhető lett volna, ha nem ugráltatjuk a pincért feleslegesen.
Ezer meg ezer ilyen kis csendbenszivatós taktikánk van, ha mondassz konkrét helyzeteket szívesen elárulom mi olyankor a szinte kötelező teendő részünkről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!