Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miből lehet felismerni egy...

Miből lehet felismerni egy étteremből rendelt ételnél, ha "nem odaillő" dolgokat is tesznek rá?

Figyelt kérdés
Pl ha van egy törzshelyünk, vagy legalábbis ahonnan sokszor rendelünk/eszünk ételt és szólunk , ( ha nem azt kapjuk amiért fizettünk/hideg/vagy vmi probléma volt vele...stb) akkor él ez a legenda , hogy beleköpnek vagy ilyesmi emiatt?

2016. nov. 13. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Semmiből.
2016. nov. 13. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Remélem nem házhoz szállításnál nyögtétek be, hogy hideg. Meg ha ott is ültök, elég sznob módra kell ezt beböfögni, hogy mikrózás előtt beleköpjenek.
2016. nov. 13. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Normalis modon szoktunk kezelni ha kifogasolunk valamit :)
2016. nov. 13. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Hidd el hogy nem köpnek bele. Szakács gyakornok vagyok, és dolgoztam már elég bunkó stílusú szakácsokkal. Ha esetleg ilyen panaszotok van, és szóltok, akkor bár puffogva, de korrigálják a hibát. Hiszen neki sem jó ha pl ezt meg teszi, vagy alpári, mert a ti rendeléseitekből kapják a fizut, így nekik is céljuk a minőség.
2016. nov. 13. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Szakács vagyok de sosem fordult még elő ilyen hasonló . Nem hiszem , hogy a főnök örülne ha meglátná 😃. Meg amúgy is elég gyerekes az ilyen.
2016. nov. 13. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtató válaszokat, igazából egy ismerősöm (akivel nem pozitív viszonyban állok) , ott dolgozik...vagyis azóta kirúgták, de ő célozgatott ilyesmire...hogy ilyenek a szokások.

De remélem csak rémisztgetett, rosszindulatból.

2016. nov. 13. 20:39
 7/10 szaszaa11 ***** válasza:
71%
A pincér és a szakács is ezer meg ezer sokkal kúltúráltabb módon meg tud szivatni, ha akar. Ilyenre még a legalja sem vetemedik. :)
2016. nov. 13. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Beavathatsz privatban , Szasza!! :)))

Mert barmennyire korrekten es emberin jarunk/jarok el azert jobb tudni a ti szemszogetekbol is. :)

2016. nov. 14. 02:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szintén vendéglátós vagyok.


Egy nagy adag káromkodáson kívül mást nem fog kapni pluszban a kajád :) Hidd el. Idejük és energiájuk sincs erre a szakácsoknak. Amíg csinálják káromkodnak, szidnak, de ennyi. :D

2016. nov. 14. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 szaszaa11 ***** válasza:
88%

Nem kell privátban, nem titok. Rengetegszer volt már, hogy pl a vendégnek túl hideg volt a leves, miközben gőzölgött. Visszavittem, megmikrózták, már ehetetlenül forró volt, ám a kedves vendégnek még mindig túl hideg. Amikor másodszorra vittem vissza, a kollégák a konyhán olyan 100-110 fokra melegítették a levest, tehát gyakorlatilag olyan szinten forrt az étel, hogy még ki-ki lőtt egy egy cseppet a tányérból útközben. Természetesen a vendégnek nem volt képe azt mondani, hogy ez túl forró, egyből meg is ette. Mikor távozott, beszélni alig tudott, szerintem még a nyelve is felhólyagosodott. :)

Nagyobb csoportoknál egyben fizetésnél nem tűnik fel +4-5 ezer forint, ha mondjuk egy 30 fős társaság sokszor egymás után egyesével rendelgeti az italokat, lehet számítani némi plusz költségre, ami elkerülhető lett volna, ha nem ugráltatjuk a pincért feleslegesen.

Ezer meg ezer ilyen kis csendbenszivatós taktikánk van, ha mondassz konkrét helyzeteket szívesen elárulom mi olyankor a szinte kötelező teendő részünkről :)

2016. nov. 19. 01:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!