Milyen ételeket rendelnél szívesen egy házhoz szállítós étteremből?
Rántott húsokat körettel (tepsis burgonya, krumplipüré, főtt rizs, vegyes köret, párolt zöldség, grillezett zöldség) és savanyúság (káposzta saláta, uborkasaláta, fejes saláta, ecetes cékla)
Egytálételeket (cigánypecsenye, brassói aprópecsenye, csőben sült zöldségek, csőben sült húsok, wok ételek, rizottók, rizses húsok, bolognai milánói spagetti rántott bordával)
Levesek (húsleves, májgombóc leves, zöldségleves, paradicsom leves)
Főzelékek (borsófőzelék, tökfőzelék, finom főzelék, krumplifőzelék)
Tésztás ételek (diós-, mákos-, ízes tészta, bolognai spagetti, milánói makaróni, paradicsomos penne, pizza)
Desszert (mindenféle palacsinta, somlói galuska, aranygaluska, mákos guba, tiramisu, profiterol, túró- vagy nutellás gombóc)
Különleges, jól összeállított, vegetáriánus és egészséges ételeket.
Ez alatt azt értem, hogy nem ilyet halálra unt rántott sajt áfonyaszósszal meg gomba kecskesajttal töltve, szintén rántva, netán még egy kis jó keményítős, olajban úszó sültkrumplival feldobva, hanem tényleg érdekes, újszerű, egészséges ételek, rengeteg zöldséggel, gyümölccsel, salátával.
Minden nap rendelek vagy hazon kivul eszem meleg etelt, egyatalan nem fozok magamra. Nagyon szeretem a Pasta. es Leves. kinalatat, szuper az a dobozka, amiben adjak az eteleket, a szerkesztosegben is siman tudok enni, ha epp munka kozben vagyok. Gyakran jarok a Fruccolaba, a friss salatak es szendvicsek miatt, a Cserpes Tejivoba szinten. Szerencsere a belvarosban folyamatosan nyilnak a jobbnal jobb helyek, igy mindig valtozatosan etkezem.
Ami viszont a legtobb hazhozszallitasnal tudom, hogy necces: krokett, sult krumpli, bundas husok, krumplipure. Ezekre erdemes figyelni, mert keves helyen keszitik ismerik a szallitasi modjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!